Tämä ihana öljyinen ja suolainen, italialainen vuokaleipä.
Tämä taikina kannattaa kohottaa hyvin. Ja tämän voi jääkaapissakin säilyttää päivän pari ennen tekoa. Ja kohottaa uudelleen vielä, kun se on levitetty ja paineltu öljyttyyn vuokaan/pellille.
Öljyssä ja suolassa ei kannata kitsastella. Mitä enemmän sen parempi ja maukkaampi.
Koristelu ennen uuniin menoa. Puun runko on suolatikuista tehty. Yritin tehdä tästä joulukuusen näköisen.
Ja uunin jälkeen lisää öljyä ja minä laitan vielä merisuolaa/sormisuolaa päälle.
Olen tehnyt tätä ennenkin. Vaikka liian harvoin. Niin hyvää tämä on ja helppo. Tätähän voi koristella myös vaikka lasten kanssa.
Ohjeita löytyy netistä ja ihania kuvia Pinterestistä. Maukas leipä ja luovaa taidetta samalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti