SYDÄNTORTUT

 

Leivoin joulutorttuja pienen sydämen muotoon tällä kertaa.



Taikinaa en tehnyt itse, vaan otin pakastimesta kaksi levyä sulamaan. Sitten kaulin niitä vähän ohuemmiksi. Sydänmuotilla sain yhdestä levystä 5 sydäntä. 



Lusikoin luumutäytettä ehkä vähän liikaa, mutta mutta... nam nam!



Herkullisia pikkuisia sydänpalleroita niistä paistui. Minun uunissa 225 astetta ja n. 10 minuuttia.




Aina ei jaksa odottaa..jouluun. Mutta jostain syystä joulun jälkeen, minun ei torttuja kyllä tee mielikään enää. En voidellut näitä kananmunalla ja hunnutin tomusokerilla ne ihan vähän jäähtyneenä. 




Näitä ei minun mielestä voi tehdä varastoon, vaan ne on nautittava heti uunituoreena. Onneksi ne on tosi mini torttuja :)



Ja kun minun ostoskori näytti tältä tänään...tosin tässä ne tärkeimmät:) Niin sitten vähän jääkaapin siivousta ja heitin pizzapiirakkaan kaikkea mitä sattui löytymään. 


Neulomista ja Netflixiä sunnuntai iltana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

FISKARSSIN TUUNAUS

  Mulla on parit Fiskarsin sakset keittiössä. Toiset on nämä Oiva Toikan Iittalan FXI Frutta sakset ja toiset on sinivalkoiset Suomi 100 sak...