ETANAPANNUT

 

Tuli tehtyä isänpäivänä ja sen kunniaksi etanapannuja. Nämä nilviäiset jakavat varmasti mielipiteitä...Ravintolassa näitä tulee joskus nautittua alkupalana, mutta helposti näitä väsää itsekin.



Etanapannuja saa edullisesti kaupoista ja kirpuiltakin niitä löytää. Etanat itse eivät maksa paljoakaan. Ja raaka-aineet, mistä herkut syntyvät löytyy myös jokaisesta kaupasta ellei jopa omasta kaapista...Tässä alla olevassa kuvassa pikkupallerot on menossa uuniin.




Netistä löytyy nopeasti ohjeet ja reseptit. Erilaisia juustoja kokeilleena, minun suuhuni maistuu näissä parhaiten parmesaani tai homejuusto. Vuohenjuustokin on hyvä.



Suuntuntuma näissä on vähän kuin sienissä tai simpukoissa. Ja nekin maistuvat minulle hyvin. Mutta itse asiassa se voi, valkosipuli ja juusto tekeekin näistä herkullisia. Ja jokin hyvä leipä. 




Ei oltu Teijan keittiössä nyt, vaan Liljan :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

FISKARSSIN TUUNAUS

  Mulla on parit Fiskarsin sakset keittiössä. Toiset on nämä Oiva Toikan Iittalan FXI Frutta sakset ja toiset on sinivalkoiset Suomi 100 sak...